Senioriasuminen

Telkänpesän senioriasunnoissa asutaan itsenäisesti omassa vuokra-asunnossa. Telkänpesä on turvallinen, virikkeellinen ja palveleva senioriasumisympäristö. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita.

  • Yksiöt 38–47 m2: 1 h ja tupakeittiö + kh + lasitettu parveke
  • Kaksiot: 2 mh + tupakeittiö + kh + lasitettu parveke

Vuokra-asunnoissa on keittiö, jossa on liesi, jääkaappi-pakastin tai jenkkikaappi. Asunnot kalustetaan itse. Asuntoihin otetaan oma sähkösopimus ja kotivakuutus vastuuosalla. Senioritaloissa on yhteiset saunatilat, pyykkituvat ja toimintatilat. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös häkkivarasto. Parkkipaikan ja oman saunavuoron saa tarvittaessa.

Telkänpesässä on 80 seniorivuokra-asuntoa kolmessa kerrostalossa. Telkäntie 2A, Telkäntie 2B ja Telkäntie 2C. Telkäntie 2A- ja 2B-talojen yhteydessä on palvelukeskus ruokailutiloineen. Telkäntie 2C -talossa ei ole omaa ruokailutilaa.

Telkänhoiva pohjapiirros

Telkänpesä

Hakeminen

Telkänpesän seniorivuokra-asunnot ovat Aran rahoittamia vuokra-asuntoja. Asunnot omistaa yleishyödyllinen yhdistys Jyväskylän sotainvalidien asuntosäätiö rs. Asuntoja haetaan Aran vuokra-asunto hakemuslomakkeella. Linkki Aran sivuille ja lomakkeeseen.

Lisätietoja:

www.ara.fi/asukasvalinta

Tulostettava Aran asutohakulomake

Hakijan muistilista

  1. Tee asuntohakemus ja palauta: Jyväskylän sotainvalidien asuntosäätiö, Telkäntie 2, 40400 Jyväskylä. Muista laittaa hyvät yhteystietosi asuntohakemukseen.
  2. Katso asuntojen pohjapiirrokset ja valokuvat (esimerkkejä ylempänä).
  3. Ota selville KELAn asumistukimahdollisuus. kela.fi/ eläkkeensaajan asumistuki.

Kysy lisää

Yhteyshenkilö
Mirja Ikonen

Puh. 040 7449787

mirja.ikonen@telkanhoiva.fi