Telkänhoiva Oy

Jyväskylän sotainvalidien asuntosäätiö

Jyväskylän Sotainvalidien Asuntosäätiö on vuonna 1993 perustettu yleishyödyllinen yhdistys. Yhdistys perustettiin Jyväskylän seudun sotainvalidit ry:n aloitteesta yhdessä Jyväskylän kaupungin kanssa. Säätiön tarkoitus on rakentaa ja vuokrata ikääntyville ihmisille asuntoja ja tuottaa tarpeellisia palveluja.

Säätiön toiminnan periaatteena on veteraanien perintö ”Veljeä ei jätetä”.

Senioriasumisen visio

Jyväskylän Sotainvalidien Asuntosäätiön ylläpitämät Telkänpesän senioriasunnot ovat laadukkaasti rakennettuja ja varusteltuja vuokrakoteja. Senioriasunnoissa asutaan turvallisesti virikkeellisessä ja yhteisöllisessä ympäristössä.

Telkänhoiva Oy

Jyväskylän sotainvalidien asuntosäätiö on perustanut vuonna 2009 hoivapalvelujen tuottamista varten erillisen osakeyhtiön, Telkänhoiva Oy:n. Telkänhoiva Oy järjestää Telkänpesän asumispalvelut sekä kotihoitopalvelut Jyväskylän seudulla.

As Oy Jyväskylän Telkäntie 2

Asunto-osakeyhtiö huolehtii kiinteistöjen isännöinnistä ja hallinnoinnista. Asuntosäätiö omistaa asunto-osakeyhtiön osakekannan.

Keski-Suomen Palvelurakennuttaja Oy

Jyväskylän sotainvalidien asuntosäätiö omistaa 25 % yhtiön osakekannasta. Yhtiön toimialana on rakennuttamisen, isännöinnin ja taloushallinnon palvelujen tuottaminen ja myynti sekä asuin- ja toimitilojen omistus. Kohderyhminä ovat erityispalveluja tarvitsevat asukkaat.

1993

Säätiö rekisteröity

100

Työntekijää

140

Palveluasuntoa

170

Asukasta